Monday, 6 May 2013

VERDENS BEDSTE BROWNIE MED VALNØDDER

BROWNIES

Brownies skal væresaftige og bløde. denne opskrift har jeg selv fundet på den (har fået positiv feedback   så tror det smager godt!) kagerne er både gode til kaffe og som dessert med blød vaniljeis.

dette skal du bruge til 1 bradepande:
350 g smør
6 dl rørsukker (du kan også godt bruge normalt)
3 dl hvedemel
1 dl lys sirup
1/2 tsk salt
6 æg (jeg brugte øko æg men normale er sikkert også okay)
3 kakao af god kvalitet
400 g hvidchocolade
250 g valnødder

Dette skal du bruge til chokolade - karamelglasur:
1 dl piskefløde
1/2 dl mælk
1 dl lys sirup 
1 tsk stødt ingefær
400 g god mørk chocolade 70 %

Dette skal du gøre for at lave dejen:
1. varm oven op til 175 grader
2. rør smør og sukker lyst og cremet
3. tilsæt kakao, sirup og salt
4. rør et æg i ad gangen og vend melet i
5. hak chcoladen og valnødder groft og vend det i dejen
6. læg bagepapir i bunden af en stor bradepande og fyld dejen i
7. bag kagen i 15-25 min prøv med en kødpind, for at se om den er done!

dette skal du gøre for at lave chokolade - karamelglasur:
1. kog piskefløde, mælk, sirup og ingefær op. 
2. hak chocoladen fint og bland den i den varme fløde, så den smelter
3. stil glasuren i køleskabet så den bliver stiv 
4. tag den ud af køleskabet og skær kagen ud op put glasuren på.




No comments:

Post a Comment